Optimizare SEO site

Optimizarea Seo (optimizare pentru motoarele de cautare sau Search Engine Optimization - SEO) este arta de a va aduce site-ul web in topul rezultatelor motoarelor de cautare: Google, Yahoo si Bing.

Optimizarea pentru motoarele de cautare consta in principiu din trei etape mari:

- planificare si pregatirea campaniei de optimizare seo,

- obtinerea pozitiilor,

- monitorizarea si imbunatatirea locului obtinut.

Fiecare etapa este importanta, nici una nu poate fi ignorata. De multe ori ultima etapa -monitorizarea si mentinerea- este uitata, si asa se intampla ca un site care o perioada a fost in top 20 Google Search dupa cateva zile nu se mai regaste acolo.

Faptul ca aveti un website nu inseamna ca o sa aveti si multi vizitatori. Cu cat afacerea dumneavostra se apropie de numarul unu in topul rezultatelor de cautare, cu atat aveti sanse mai mari de a va convinge realmente vizitatorii sa devina clienti. Nu uita! Web-ul devine unul dintre cele mai importante canale de afacere, foarte multi oameni cauta serviciile de care ar avea nevoie pe internet. Profitati de aceasta posibilitate! Comanda acum o campanie de optimizare seo organica. 

Beneficii SEO

Este important ca siteul tau sa fie gasit dupa cat mai multe fraze cheie in motoarele de cautare, in special in Google.ro. Prin serviciul de optimizare SEO te ajutam sa obtii pozitii cat mai bune.

Inscriere in Instrumente Google

In cadrul campaniilor de optimizare SEO folosim instrumentele oferite de catre Google(Analytics, Search Console, Page Speed) si nu numai.

Rapoarte lunare si consultanta

Periodic (lunar) se emite rapoarte de optimizare seo, astfel poti urmari evolutia lucrarilor, respectiv lunar se ofera consultanta de 2h pentru a eficientiza campania.

Mentinere si urmarire rezultate

O campanie de optimizare seo nu se incheie cu obtinerea rezultatelor. Urmarim tendinta de cautari pentru a alege mereu cele mai potrivite fraze cheie.

De ce ai dori sa ajungi in topul motoareleor de cautare? Iata cateva argumente pe scurt:
  • motoarele de cautare sunt modul prin care majoritatea oamenilor cauta un furnizor de servicii,
  • mai mult de 80% dintre cautatori de date nu trec niciodata de sfarsitul paginii a treia din rezultatele motoarelor de cautare,
  • numarul website-urilor creste zi de zi, deci sansele ca sa ramai in topul motoarelor de cautare fara optimizare este minima,
  • firmele care au pus accent pe optimizarea seo  si pe promovare online a website-urilor nu numai ca au devenit mai cunsocuti dar si cifra de afaceri a crescut semnificativ in urma oamenilor care prin internet i-au devenit clienti.