Realizare Software

Ai nevoie de o aplicatie personalizata pentru a eficientiza si dezvolta afacerea  ta? Nu ezita sa ne contactezi!

Realizam si dezvoltam aplicatii desktop (trebuie instalat pe calculator), aplicatii online accesibile de oriunde (tip Cloud) si aplicatii pentru  sistemele de operare mobile Android si iOs.

Dezvoltare Aplicatii

Ai nevoie de un software local, de o aplicatie tip cloud sau de aplicatii pentru sistemele de operare Android si iOs? Cere acum o oferta.

Software PC

Realizam software pentru Pc dotate cu sistemele de operare Linux si Windows. Trimite un brief cu nevoile tale si revenim cu o oferta.

Aplicatii tip Cloud

Nu trebuie sa instalezi nimic, deschiz un browser, introduci linkul de conectare, datele tale si deja poti sa folosesti aplicatia.

Aplicatii Android si iOs

Dezvoltam aplicatii pentru sistemele de operare Android sau iOs. Ai nevoie de o aplicatie pentru magazinul tau online ca sa-ti cresti vanzarile? Sau de un joc? 

Proiecte recente

Cateva aplicatii realizate in ultima perioada.

Soft Programare Pacienti

Oferim software pentru evidenta si programarea clientilor si a pacientilor cabinetelor medicale si centrelor de infrumusetare.

Afla mai multe

Sistem Rezervare Hoteliera

Cu ajutorul aplicatiei puteti sa gestionati rezervarile, preturile, perioadele cu preturi speciale, puteti generare rapoarte pentru gradul de ocupare.

Pontaj

Aplicatia va permite inregistrarea sosirii si plecarii de la locul de munca al angajatiilor. In partea de administrare al aplicatiei puteti sa generati fise de prezenta. Disponibil pe Android si sistemele de operare Pc.