Creare site

Oferim servicii de realizare website business: creare site de prezentare, dezvoltare siteuri web de anunturi si de licitatii.

Realizare site web

Departamentul nostru de dezvoltare web si web design iti ofera urmatoarele servicii: creare site, creare site prezentare, realizare website de anunturi, dezvoltare magazine online (eshop), creare site web de licitatii si solutii ecommerce b2b.

Toate siteurile web realizate de firma noastra sunt dotate cu panou de administrare pentru adaugarea, modificarea si schimbarea mai usoara a datelor de pe website, contin un sistem de protectie impotriva atacurilor cibernetice si au integrat versiune mobila (design responsive).

Compatibilitate

Panou administrare

Responsive

SEO friendly

Suport si manual

Scalabilitate

Realizare site prezentare

Cand realizam un site de prezentare, realizam un mod unic de a comunica cu lumea!

Indiferent daca alegi un site de prezentare pentru a-ti impartasi pasiunea, pentru a-ti promova afacerea sau din orice alt motiv, nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne.

Creare site licitatie

Oferim servicii de realizare website pentru licitatii online profesionale, usor de administrate!

Pe site pot fi postate licitatii rapid si usor, se pot seta nivele si conturi de utilizatori. Pot fi publicate licitatii cu imagini si cu descrieri detaliate. Sistem de licitatie automata.

Dezvoltare site anunturi

Oferim servicii de realizare website pentru mica publicitate si anunturi profesionale, usor de administrate!

Pe siteul de anunturi pot fi postate anunturi rapid si usor, se pot seta nivele si conturi de utilizatori.