Servicii oferite

Home >> Servicii

Optimizare SEO - Optimizare website pentru motoarele de cautare.

Optimizare seoAveti un website, dar nu sunteti pe primele pagini ale rezultatelor motoarelor de cautare Google, Yahoo sau Bing? Prin serviciul de optimizare seo (optimizare seo website) puteti sa ajungeti chiar in fruntea clasamentului! O pozitionare cat mai buna inseamna un trafic mai mare de vizitatori si prin urmare o crestere a numarului clientilor dvs.

Aflati mai multe despre optimizare seo

Realizare Website - Dezvoltare si realizare site web.

Realizare websiteRealizam websiteuri de prezentare, dezvoltam magazine online (realizare eshop), siteuri de anunturi si de licitatie, website imobiliar si blog profesional. Toate websiteurile realizate de firma noastra contin panou de administrare pentru schimbare de date.

Aflati mai multe despre realizare website

Creare Magazin Online - Dezvoltare magazine virtuale.

Creare magazin onlineDezvoltam magazine online profesionale gata la cheie, dotate cu panou de administrare, design personalizat si compatibile cu dispozitivele mobile. Vinde acum produsele tale pe internet cu ajutorul unui magazin online modern si usor de administrat.

Aflati mai multe despre creare magazin online

Gazduire Website - Webhosting si vanzare domeniu.

Webhosting si domeniuOferim mai multe tipuri de gazduire website in functie de cerintele clientilor: hosting gratuit, hosting standard si hosting profesional. Folosim servere Linux si Windows de mare performanta pentru a va asigura un hosting fara intrerupere(uptime 99,5-99,9%). Puteti cumpara si nume de domeniu.

Aflati mai multe despre gazduire website.

Link Sponsorizat - Promovare website prin link sponsorizat.

promovare onlineServiciul de promovare online website prin link sponsorizat va ofera un trafic mai mare in timp mai scurt. Promovarea online se face prin reclama pe paginile Google (Google Adwords™) si paginile Facebook (Facebook Ads). Oferim suport in alegerea targetului, cuvintelor cheie, respectiv va derulam campania.

Aflati mai multe despre promovare online.

Administrare Website - Administrare website pe baza de abonament.

Administrare websiteAveti un website, dar nu aveti timp sa-l administrati? Noi va oferim mai multe pachete de administrare pagini web pe baza de abonament si contract. Prin administrare website intelegem schimbare de date (text, imagine, elemente multimedia) si administrare tehnica.

Aflati mai multe despre administrare website.

Dezvoltare Software - Dezvoltare aplicatii personalizate.

Realizare software personalizatDezvoltam aplicatii personalizate pentru diferite sisteme de operare (Ubuntu, Windows Xp, Windows 7), dar oferim si solutii online (cloud sistem) pentru a putea rula simultan aplicatia din mai multe locatii. In curand software pentru diferite retele de socializare si dispozitive mobile.

Aflati mai multe despre realizare software.

Identitate Vizuala - Dezvoltare identitate vizuala si design.

Identitate vizuala - OkkwebmediaServiciul dezvoltare si proiectare identitate vizuala cuprinde dezvoltare de logo, dezvoltare imagine brand, dezvoltare design pentru websiteuri (webdesign), dezvoltare templatesuri.

Aflati mai multe despre identitate vizuala.

Servicii Wordpress - Mentenanta si securizare Wordpress.

Servicii Wordpress - OkkwebmediaAveti probleme de actualizare platforma si pluginuri de Wordpress? Siteul a fost atacat si spart? Oferim solutii complete de mentenanta si securizare Wordpress.

Aflati mai multe despre servicii Wordpress.

Afla mai multe

Home >> Servicii - Afla mai multe

Websiteurile realizate de firma noastra sunt usor de administrate si compatibile cu browserele web populare.

Optimizarea in motoarele de cautare (SEO) asigura ca pagina de web sa fie mai usor de gasit pe internet dupa anumite cuvinte, fraze. Pentru mai multe detalii click aici.

Promovarea prin Link sponsorizat (Google Adwords si Reclama pe Facebook) ajuta la cresterea vizitatorilor web site-ului in timp scurt.

Numele de domeniu este poarta spre siteul dvs (www.exemplu.ro).

O gazduire profesionala va asigura functionarea paginii web fara intrerupere.

Suport tehnic

Home >> Servicii - Suport tehnic

Oferim suport tehnic Luni-Joi intre orele: 10.00-16.00 si Vineri intre 10.00-14.00 prin

E-mail: tehnic@okkwebmedia.ro

Telefon: 0264 450 544, 0755 636 598

Formular Suport Tehnic

 
 

Important! Folosim Cookies. Navigand pe site va exprimati acordul folosirii acestora.