Solicitare acord si prezentare a politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal

1. Solicitare acord si prezentare a politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal.

1.1. Firma noastra (Okkwebmedia SRL, RO27779825) depune toate eforturile (tehnice si organizatorice) pentru a respecta Regulamentul UE 2016/769 al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene din data de 27.04.2016 privind protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cunoscut si sub denumirea regulament GDPR). Respectiv de a pastra in maxima siguranta datele clientilor nostri fie ca sunt persoane fizice sau persoane juridice.

1.2. Datele pe care le colectam sunt strict pentru a putea oferi serviciile comandate, pentru a va putea oferi suport tehnic, pentru a putea intocmi documentele legale impuse de catre lege sau contractul semnat (contract, factura proforma si factura fiscala, act aditional, rapoarte despre serviciile oferite), respectiv pentru a va anunta despre modificarea sau actualizarea serviciilor noastre.

1.3. Acordul Dvs. Pentru a oferii cele enumerate mai sus sunteti de acord sa ne furnizati si sa ne acordati urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, cnp, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, adresa de ip, numar dvs de telefon.
Nu colectam date despre: religia, apartenenta politica si/sau etnica, orientatia sexuala.

1.4. Perioada de stocare si pastrare a datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal sunt pastrate(stocate) a) pe perioada impusa de legislatia actuala, b) sunt stocate pe perioada contractuala sau pana la terminarea serviciilor. Datele trimise prin formularul de cerere oferta (email, nume, numar telefon, adresa de email) sunt pastrate pe perioada de expirare a ofertei (intre 30 si 90 de zile).

1.5. Detalierea scopul folosirii datelor Dvs:
– completare si semnare contract de prestari servicii (realizare si dezvoltare site, servicii de optimizare seo si marketing online, dezvoltare software si aplicatii personalizare, mentenanta website, suport tehnic)
– completare si semnare act adition la unul dintre contractele de prestari servicii
– servicii de contabilitate (intocmire factura proforma si factura fiscala, in unele cazuri chitanta)
– furnizare suport tehnic
– abonare newsletter.

Precizam ca datele pe care ni le furnizati pot fi transmise la furnizori externi sau interni -persoane imputernicite de operator- pentru a va putea oferi serviciile comandate si a putea gestiona actele necesare si impuse de catre lege, cum ar fi: servicii de contabilitate, servicii juridice, servicii de plati (institutii bancare sau de procesare plati prin card), servicii de curierat (pentru trimitere si primire contracte).

Datele pe care le furnizati sunt:
– pastrate in format electronic.
– prelucrate intr-un mod care asigura securitatea, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, prin masurile tehnice si organizatorice pe care le-am intreprins.

1.6. Care sunt drepturile Dvs:
dreptul de acces la date. Puteti sa ne solicitati daca se prelucreaza sau nu date despre Dvs de catre firma noastra, care sunt aceste date si la ce sunt folosite. Aceste date va sunt furnizate in mod electronic. Aceste date puteti solicita personal la sediul nostru din Cluj Napoca, str. Campina nr. 15 sau prin email in format electronic pe adresa de email dpo@okkwebmedia.ro.
dreptul la rectificarea sau actualizarea datelor. Puteti sa cereti actualizarea sau rectificarea datelor detinute de catre firma noastra.
dreptul de a cerere stergerea datelor cu caracter personal. Puteti sa cereti stergerea datelor cu caracter personal de la firma noastra. Acest lucru puteti cere dupa expirarea contractului, dupa incheierea prestarii serviciilor comandate si furizate, daca nu sunt obligatii financiare.
dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor
dreptul la portabilitatea si migrarea datelor. Aveti dreptul de a cere de la firma noastra transmiterea datelor in format electronic pentru a le furniza altor firme sau parti.
dreptul la opozitie. Aveti dreptul de a va opune la prelucrarea datelor cu caracter personal.
dreptul de a depune o contestatie la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro)
dreptul de a retrage consimtamantul si acordul Dvs pentru prelucrarea datelor Dvs personale.

Furnizarea de date cu caracter personal reprezinta o obligatie contractuala, necesara pentru incheierea contractului, astfel daca nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, contractul dintre parti nu poate fi incheiat si nu va vom putea oferi serviciile solicitate sau suportul tehnic.

1.7. Informatii despre Regulamentul General de Protectie a datelor
informatii pe siteul www.dataprotection.ro
informatii pe siteul ec.europa.eu

1.8. Solicitare informatii Pentru orice intrebari legate de prelucrarea datelor personale, va puteti adresa Responsabilului pentru protectia datelor la adresa dpo@okkwebmedia.ro.

Okkwebmedia SRL

Actualizat/Updated: 22.05.2018