Solutii integrate

Noi stim ca magazinele online sunt numai o parte dintr-un sistem complet de vanzare. Din acest motiv oferim solutii personalizate, adaptate special nevoilor companiilor medii si mari. Dezvoltam solutii integrate de vanzare, gestiune si interconectivitate cu sistem externe.

In ultimii ani am dezvoltat solutii personalizate pentru clientii nostri, pentru ca fiecare afacere are nevoie de functii unice si specifice domeniului ei de activitate. Functiile integrate sunt personalizate nu numai pe partea de cumparare(front-end) dar si in partea de administrare.

 

Management produse. Pentru a evita sa ajunga un colet fara toate produsele comandate la client am dezvoltat functii de verficiare colete pe baza de cod sku si ean, am dezvoltat sistem complet de urmarire awb-uri ca sa nu fii nevoit sa instalezi mai multe module de la diferite firme de curierat. Am realizat un sistem de gestiune magazie si marfuri(warehouse) ca sa stii unde, pe care raft gasesti produsul si un sistem avansat de notificare client prin email sau sms despre situatia comenziilor.


Conectare magazine online cu magazine fizice. Majoritatea magazinelor online au si o retea de magazine fizice, si din acest motiv am dezvoltat functii de conectare magazine fizice la magazinul online. Astfel, poti beneficia de gestiune stoc multiplu (stock offline si stock online), se poate vizualiza in timp real cate produse au fost vandute in magazinele fizice si cate in magazinul online. Am dezvoltat module de conectare la case de marcat cu magazinul online, astfel clientul tau poate sa vizualizeze cumparaturile offline si in contul de pe magazinul online. Totodata am dezvoltat sistem de puncte VIP care aduna puncte dupa cumparaturi din magazinul online si magazinele fizice. Am integrat sistem de rezevare produsein magazinele fizice, verificarea intr-un mod usor a stocurilor disponibile in magazinele fizice.


Sincronizare automata. Pentru a facilita evidenta de clienti si de factura iti putem conecta aplicatiile tip erp si de facturare cu magazinul tau online. Iti poti importa sau exporta usor datele clientiilor, facturile, documentele sau chiar poti sincroniza in mod automat.


Gestiune documente. Magazinele online dezvoltate de firma noastra iti permit gestionarea mai usoara a documentelor legate de produse (garantii, foi de parcurs) si de vanzari (contracte, facturi). Incarci documentul model si acesta se completeaza automat cu datele clientului si cu caracteristicile produsului.


Vizualizare produse. Am dezvoltat sisteme avansate de filtrare produse, configuratoare produse, calculator distanta si simulator produse ca clientul tau sa fie sigur ca cumpara produsul dorit.


Gestiune de pe telefon. Pentru a putea gestiona mai usor magazinul tau online am dezvoltat aplicatii de management panou de administrare. Verificare si modificare produse sau comenzi direct de pe telefonul tau.

Ai nevoie de o solutie personalizata numai pentru firma ta? Trimite-ne un brief, analizam si revenim cu o oferta personalizata. 

 

Clienti de referinta: