Creare magazin online

Oferim servicii de creare magazin online simplu, dezvoltare magazine online personalizate (custom) si solutii de ecommerce b2b.

Realizare magazin online

Salut, salut! Esti in cautarea unei agentii de web development care se ocupa de creare magazine online?

Super, esti la locul potrivit! 😉

Cu peste 13 ani de experinta in domeniul de realizare magazine online si dezvoltare solutii ecommerce suntem sigur ca putem sa te ajutam ca magazinul tau online sa functioneze in conditii excelente si profitul sa fie vizibil!

Caracteristici produse

Emitere facturi

Stoc management

Module de plata

Module de livrare

Scalabilitate

Automatizare ecommerce

Automatizare magazine online

Te ajutam ca flowul de cumparare, managementul comenzilor si customer careul sa fie cat mai automatizat.

Economiste timp si bani, reducand numarul cosurilor abandonate, oferind o experinta de cumparare unica pentru clientii tai.

Dezvoltare functii ecommerce

Functii personalizate magazin online

In ultimii ani am dezvoltat solutii personalizate de ecommerce pentru clientii nostri, pentru ca fiecare afacere are nevoie de functii unice si specifice domeniului ei de activitate. Functiile integrate sunt personalizate nu numai pe partea de cumparare (front-end) dar si pe partea de administrare.

Aplicatii mobile ecommerce

Dezvoltare aplicatii mobile ecommerce

Aplicatiile mobile pot sa te ajute sa ai mai multe comenzi, sa ajungi la mai multi clienti si sa oferi o experienta unica de a vizualiza si a comanda un produs.

Intrebari frecvente - magazin online

Perioada de dezvoltare depinde de complexitatea functiilor cerute. Am realizat magazine online in doua saptamani, dar si in 4 luni 🙂 .

Da, magazinul online iti apartine, nu-l inchiriezi. Cand suntem gata, fisierele care alcatuiesc magazinul online sunt mutate pe serverul clientului.

Da, cu siguranta. Putem sa va proiectam/desenam un design unic si ulterior integram cu functiile magazinului online.

Nu exista limitari pe nivel de magazin online.

Intre 30-90 zile. Ulterior puteti opta pentru abonament de mentenanta.

Da, realizam si magazine online b2c, dar si magazine online b2b.

Da, realizam magazine online si pe platforma Woocommerce, dar si pe Magento (versiunea 2+), iar in unele cazuri dezvoltam si pe platforma custom orientat pe nevoile clientului.

Da, putem sa te ajutam, citeste acest articol sau contacteaza-ne.

Da, dezvoltam pluginuri pentru Woocommerce (WordPress), module pentru Magento (v2+) si alte functii personalizate pentru magazine online.

Da, produsele deja introduse in magazinul online pot fi afisate(vandute) si cumparate din aplicatie. Trebuie sa bifati categoriile si produsele pe care doriti sa le vindeti si prin aplicatia mobila, iar in cateva secunde se efectueaza sincronizarea produselor.

Da, comenzile se listeaza in panoul de administrare al magazinului online si puteti sa filtrati aceste comenzi.