Despre noi

Cine suntem? Suntem o echipa plina de entuziasm, foarte pasionati de ceea ce facem.

Ani de experienta
0

Povestea noastra

Suntem harnici, veseli si ne place sa dezvoltam lucruri noi. Practic suntem o echipa foarte buna. Ne place foarte mult sa cream si sa dezvoltam siteuri, magazine online, dar si solutii b2b, erp, si softuri tip cloud. Am avut si proiecte complet noi carora le-am raspuns cu entuziasm. Si rezultate pozitive, desigur.

Cum arata o zi de lucru? Ajungem la birou sau incepem din home office pe la 8.30, savuram o cafea buna, discutam un pic, apoi incepem treaba. Pe la ora 13 ne soseste pranzul, stam cu totii la masa si ne refacem stocurile de energie. Pana la ora 17, cand incheiem programul, luam pauze scurte si ascultam radioul. Este foarte important sa afli ca intre pauze, radio, cafea si pranz depunem toate eforturile pentru tine, clientul nostru.

Am uitat sa-ti spunem orarul de vineri… se termina putin mai repede, pentru ca intre 2-5 cand discutam proiectele in curs, gasim solutii si facem planul pentru saptamana care urmeaza.

Viziunea noastra

Scopul nostru este sa oferim valoare clientilor, servicii de calitate si sa inovam in tehnologia de web development.

Valoare clientilor

Servicii de calitate

Inovatie in web development

CU CE NE OCUPAM

Servicii

Oferim servicii complete de realizare website (prezentare, anunturi, licitatie, blog), dezvoltare magazine online si solutii B2B.

Creare site business

Oferim servicii de realizare website business: creare site de prezentare, dezvoltare siteuri web de anunturi si de licitatii.

Solutii ecommerce b2b

Oferim servicii de dezvoltare magazine online b2b adaptate pentru nevoile revanzatorilor de produse. Sisteme de feed, conectare magazine online b2c.

Creare magazin online

Oferim servicii de creare magazin online simple, dezvoltare magazine online personalizate (custom) si solutii de ecommerce b2b.

Aplicatii cloud

Dezvoltam aplicatii Cloud, care pot fi accesate de oriunde, dar si aplicatii mobile pentru sistemele de operare Android si iOs.

Mentenanta website

Prin serviciul de mentenanta website iti oferim suport, ajutor la setarile siteului si mici modificari de functii sau design.

Vrei sa apelezi la serviciile noastre, sau sa ne cunosti?

Te asteptam la sediul nostru din inima Transilvaniei, in Cluj-Napoca pe strada Campina nr 15, sau poti sa ne trimiti un email pe vanzari@okkwebmedia.ro.