Creare site web

Departamentul nostru de dezvoltare web si web design iti ofera urmatoarele servicii: creare site, creare site prezentare, realizare website de anunturi, dezvoltare magazine online (eshop), creare site web de licitatii si solutii ecommerce b2b.

De ce sa ai un website? Pentru ca numarul utilizatorilor internetului creste de la ora la ora. Astfel, mediul virtual este important pentru orice afacere. Noi iti asiguram prezenta online prin serviciul nostru de realizare website.

Toate siteurile web realizate de firma noastra sunt dotate cu panou de administrare pentru adaugarea, modificarea si schimbarea mai usoara a datelor de pe website, contin un sistem de protectie impotriva atacurilor cibernetice si are integrat versiune mobila (design responsive).

Beneficii

Compatibilitate

Siteurile web realizate sunt compatibile cu cele mai noi browsere web si sisteme de operare pc si mobile.

Panou de administrare

Websiteurile sunt dotate cu panou de administrare pentru o gestiune mai usoara a continutului.

Responsive

O parte importanta dintre vizitatorii tai o sa acceseze siteul de pe telefoane sau tablete, din acest motiv siteurile web sunt 100% responsive.

Suport si manual

La predarea site-ului web primesti de la noi un manual de utilizare (versiune online) dar si suport tehnic.

SEO Friendly

Pozitionarea in rezultatele Google este un aspect important pentru fiecare site. Siteurile dezvoltate de noi te ajuta si in acest aspect 🙂

Siguranta

Siguranta online este un aspect important pentru orice proprietar de site web.  Oferim un nivel ridicat de siguranta pentru siteul tau.

Creare website:

Prezentare business

Cand realizam un site de prezentare, realizam un mod unic de a comunica cu lumea! Indiferent daca alegi un site de prezentare pentru a-ti impartasi pasiunea, pentru a-ti promova afacerea sau din orice alt motiv, nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne.

Afla mai multe

Site Licitatie

Oferim servicii de realizare website pentru licitatii online profesionale, usor de administrate! Pe site pot fi postate licitatii rapid si usor, se pot seta nivele si conturi de utilizatori. Pot fi publicate licitatii cu imagini si cu descrieri detaliate.

Afla mai multe

Site Anunturi

Oferim servicii de realizare website pentru mica publicitate si anunturi profesionale, usor de administrate! Pe siteul de anunturi pot fi postate anunturi rapid si usor, se pot seta nivele si conturi de utilizatori.

Afla mai multe

Site Hoteluri

Realizam site de prezentare pentru hoteluri si alte unitati de cazare, posibilitate de prezentare camere, dotari, lista de preturi, formular de contact si sistem complet de rezervare. Pot fi integrate sisteme de channel manager.

Afla mai multe

Vrei sa treci la un alt nivel cu businessul tau, sa vinzi produsele online sau sa construiesti reteaua ta de revanzatori? Viziteaza sectiunea de creare magazin online al siteului nostru.